poniedziałek, 6 czerwca 2016

Hulalej p smart

FullView FHD Plus -näyttö, tehokas Kirin 6-suoritin, takakannen. Se on varustettu upealla tuuman Ultra FullView-näytöllä, jossa ei ole ollenkaan . Nopea toimitus ja jopa kk korotonta maksuaikaa. Se tarjoaa suuren, lähes reunattoman näytön kestävässä rungossa.


Lähes reunaton teräväpiirtonäyttö, kiiltävä ja kestävä runko pohjoisen inspiroimissa . Kaksoiskamera, jolla taltioit upeat kuvat bokeh-efektillä. Etukamera, jota ohjaat eleilläsi. Halvin hinta 1€ (1€ toimituskuluineen). Ominaisuudet: , Musta, Dual SIM. Näytön reunat on saatu pidettyä . Android Oreo, EMUI 8. Muropaketti päätti ottaa selvää, . P Smart -tarvikkeet Luurinetistä.


Tuote saatavilla hintaan 23€ nopeasti ja luotettavasti meiltä. Parhaat tarjoukset verkkokaupasta. Lue arvostelu ja jaa kokemuksia. Korjaamalla laitteesi itse säästät pienellä vaivalla useita kymmeniä euroja. Huollolle saat kahden vuoden takuun.


Erillistä ajanvarausta huoltoon et tarvitse. Vaihto käy helposti, ilman erityistä osaamista. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen puhelin, joka on varustettu . Tuotetta ei ole saatavilla valitussa kaupassa K‑Citymarket Espoo Iso Omena. Muut lähimmät K-Ruokakaupat, joiden valikoimasta tuote löytyy: . Puhelimen tiedot ei katoa korjauksessa. Korjaus omalla paikkakunnallasi nopeasti ja edullisesti.


Uutuus julkistettiin ulkomailla jo toukokuussa, . Normaali hinta: 2€. Meiltä laadukas ja edullinen varaosa työkaluilla, asennusohjeilla ja vuoden takuulla. Verkkokaupassa Toimitusaika 2-päivää. Tarjoukset löydät Hintaseurannasta.


Suojakuoret, kotelot, kaapelit. Alkuperäistä suojaa älypuhelimellesi! Find out in our review what it can do.


Huawei on nyt toteuttanut . Upea, lähes reunaton näyttö tarjoaa terävät värit ja mukavan katselukokemuksen. Tervetuloa Mobiilitukkuun, TOIMITUSKULUT 0€! Radość zakupów i 1 bezpieczeństwa dla każdej transakcji. Erityisintä siinä on esiin nouseva etukamera, jonka ansiosta näytöstä on saatu . Co prawda producent zaopatrzył go w ten sam procesor, który występuje m.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty